Nilüfer'de Kaçak Bina Yıkımı

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapı Yıkım Ekipleri'nin Görükle'de 500 metrekare alan üzerine temeli atılan ve iki bodrum katı inşa edilen ruhsatsız

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapı Yıkım Ekipleri'nin Görükle'de 500 metrekare alan üzerine temeli atılan ve iki bodrum katı inşa edilen ruhsatsız binayı yıktığı bildirildi.

Nilüfer Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Görükle Mahallesi, Tepebaşı Sokak'ta bulunan ve daire satışlarına başlamak üzere "Satılık Lüks 120 metre kare daireler" yazılı tabela asılan ve şantiye binası inşa edilen binanın, polis ve Nilüfer Belediyesi Zabıtası'nın aldığı güvenlik önlemleri altında, kolon ve bağlantı elemanları tahrip edilerek yıkıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Kaçak yapı ile mücadelenin her ne pahasına olursa olsun devam edeceğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kimsenin mağdur olmaması için vatandaşların kaçak yapıya yönelmemesini, aksi takdirde binalarının yıkılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: