Nilüfer’de Öğretmen-Öğrenci Orkestrası'ndan 'Cumhuriyet Konseri'

Bursa Merkez Nilüfer ilçesinde Öğretmen-Öğrenci Orkestrası Cumhuriyet konseri verdi.Nilüfer’de, özellikle çocuk ve gençlerin en az...

Bursa Merkez Nilüfer ilçesinde Öğretmen-Öğrenci Orkestrası Cumhuriyet konseri verdi.
Nilüfer’de, özellikle çocuk ve gençlerin en az bir spor dalıyla uğraşması ve en az bir müzik aletini öğrenmesine yönelik hedefler yaşama geçiriliyor. Toplumların gelişiminde sanatın ve sanatçının katkısının büyük olduğunun bilinciyle Nilüfer Belediyesi, müzik eğitim çalışmalarına da özel bir önem veriyor.
Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler yönetiminde çalışmalarını sürdüren Nilüfer'in dev müzik ordusu Uğur Mumcu Sahnesinde "Cumhuriyet Konseri" verdi. Zengin bir repertuarla sahneye çıkan öğrenciler, aldıkları müzik eğitimi ile kazandıkları müzik becerilerini izleyicilerle paylaştı. Uğur Mumcu Sahnesi'nde yaklaşık iki saat süren konserin finalinde Öğretmen-Öğrenci Orkestrası'nın seslendirdiği 10. Yıl Marşı'na izleyiciler de eşlik etti.
Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler, öğrencilerin sergilediği performanstan gurur duyduğunu belirterek, "Ülke olarak sıkıntılı dönem geçirdiğimiz şu günlerde başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz