Nilüfer’de Parklar Kafeterya Veya Restorana Dönüşüyor

BBP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer’de parkların çoğunun kafeterya veya restorana dönüştürülmesini eleştirdi.Başkan...

BBP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer’de parkların çoğunun kafeterya veya restorana dönüştürülmesini eleştirdi.

Başkan Mustafa Aydın, “ 'Gülümseyin Nilüferdesiniz’ sloganıyla Nilüfer'e katkı koyan Nilüfer Belediyesi’nin son icraatlarına bir anlam veremediğini belirterek, " Nilüfer’de parkların çoğu ya kafeterya ya da restorana dönüştürülüyor.” dedi.

Nilüfer ilçesinin en önemli mahallelerinden olan Ataevler’de, çocukların oyun oynadığı, mahallelinin spor ve gezinti yaptığı alanların bir bir betonlaştığına işaret eden Aydın, “Daha önce Ataevler pazar alanının yanında bulunan park ve yeşil alan için tahsis edilen alanın bir kısmı Cemevi’ne tahsis edilmişti. Ancak Cemevi’ni inşa eden kişiler, kendilerine tahsis edilen yerle yetinmeyip, kafeterya, eczane ve sağlık merkezi adı altında yapılaşmaya giderek yeşil alanı da katlettiler.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ata Çarşı’nın yanında bulunan ve site sakinlerinin gezinti-eğlence yeri ve çocukların oyun alanı olarak kullandığı yerin de kafeterya-restoran yapıldığını vurgulayan Başkan Aydın, “Nilüfer Belediyesi hangi akla hizmet ediyor. Kafeterya-restoran sahipleri, yanı başında bulunan çocuk parkının etrafını kendi mallarıymış gibi çevirdiklerinden, çocukların oyun alanına girmeleri engelleniyor.” diye konuştu.

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, ayrıca ilçede ki yeşil alanlarda yapılan kafeterya ve restoranların pahalı olmasından dolayı Nilüferliler'in bu alanlardan yararlanamadığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: