Nilüfer’e 9 yeni okul

Bursa Merkez Nilüfer ilçesinde 2011-2012 eğitim öğretim yılı için 9 yeni okul, kapılarını öğrencilerine açtı.Bursa...

Bursa Merkez Nilüfer ilçesinde 2011-2012 eğitim öğretim yılı için 9 yeni okul, kapılarını öğrencilerine açtı.
Bursa Merkez Nilüfer İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, 2011-2012 eğitim öğretim yılında yeni açılan okulları ziyaret etti. Yeni açılan okullardan; Çamlıca Anadolu Lisesi, Hüsnü Züber İlköğretim Okulu, İMKB Fen Lisesi, İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu, Özlüce Anadolu Lisesi ve Özlüce İlköğretim Okulunu’nu ziyaret eden Kaymakam Çalık ve Kaya yetkililerden bilgi aldı.
Yeni okulları ziyaret eden Kaymakam Ekrem Çalık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya okul yetkililerinden bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Kaymakamı Çalık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, yeni yılda okul yöneticileri ve öğrencilere başarılar diledi. Okul öğretmenleri ve velilerle de görüşen Kaymakam Ekrem Çalık ve Kaya, istek ve sıkıntılarını dinledi. Okulların kısa sürede kadrolarının oluşturulup, donanımlarının tamamlanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren veli ve öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdi.
Nilüfer’de 2011-2012 eğitim öğretim yılında 9 yeni okul eğitime kazandırıldı. Yeni açılan okullar: "İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu, Özlüce İlköğretim Okulu, Hüsnü Züber İlköğretim Okulu, Mehmet Aras İlköğretim Okulu, Nesrin Fuat Bursalı İlköğretim Okulu, İMKB Fen Lisesi, Çamlık Anadolu Lisesi, Özlüce Anadolu Lisesi ve Balat Anaokulu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz