Nilüferliler, Ramazan eğlenceleri ile nostalji yapacak

Bursa'da Nilüfer Belediyesi, geleneksel kültürel değerleri bugüne taşıyan Ramazan eğlencelerini bu yıl da sürdürecek.Ramazan ayı...

Bursa'da Nilüfer Belediyesi, geleneksel kültürel değerleri bugüne taşıyan Ramazan eğlencelerini bu yıl da sürdürecek.
Ramazan ayı boyunca gezici bir sahne ile Nilüfer'de köy ve mahallelerde gösteriler organize eden Nilüfer Belediyesi, ortaoyunu, fasıl, kanto, canlı Hacivat-Karagöz ve sihirbaz gösterileri ile izleyenlere nostaljik bir tat yaşatacak.
Toplam 25 noktada yapılacak olan Ramazan eğlenceleri 1 Ağustos tarihinde Üçevler Mahallesi'nden başlayacak. 2 Ağustos’ta Demirci okul bahçesi, 3 Ağustos’ta Barış pazar alanı, 4 Ağustos’ta Karaman pazar alanı, 5 Ağustos’ta Esentepe pazar alanı, 6 Ağustos’ta Fethiye İlköğretim Okulu bahçesinde devam edecek programlar, 25 Ağustos’ta Kayapa TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde tekrarlanacak.

Reklam
Reklam

“10 BİN AİLEYE ERZAK YARDIMI”
İftardan bir saat sonra başlayacak olan geleneksel Ramazan eğlenceleri ücretsiz izlenebilecek. Nilüfer Belediyesi geleneksel Ramazan eğlencelerinin yanı sıra Ramazan'da erzak yardımı çalışmalarını da sürdürecek. Ramazan ayında iftar çadırı kurmak yerine muhtarlıklar kanalıyla tespit yaparak maddi durumu iyi olmayan ailelere erzak dağıtan belediye, bu yıl yaklaşık 10 bin aileye de erzak yardımında bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz