"Nisan'da Adana'da Karnavalı" Tanıtıldı

Portakal çiçeklerinin açtığı dönemde Adana'da karnaval havası yaşatmayı amaçlayan "Nisan'da Adana'da Karnavalı"nın tanıtımı yapıldı.

Portakal çiçeklerinin açtığı dönemde Adana'da karnaval havası yaşatmayı amaçlayan "Nisan'da Adana'da Karnavalı"nın tanıtımı yapıldı.

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş Üst Yöneticisi (CEO), Proje Koordinatörü Ali Haydar Bozkurt, Seyhan Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısında, Adana'nın sokaklarının nisan ayında portakal çiçekleri sayesinde çok güzel koktuğunu belirterek, bu güzel özelliğin tanıtılmasını amaçladıklarını söyledi.

Bu amaç doğrultusunda "Nisan'da Adana'da Karnavalı"nı başlatma kararı aldıklarını anlatan Bozkurt, Adanalı çok sayıda sanatçının da projeye destek verdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Etkinlikle Adana sokaklarını adeta panayır yerine çevireceklerini bildiren Bozkurt, "Her yıl portakallar çiçek açtığında Adana sokaklarında karnaval coşkusu olmasını istiyoruz. Binlerce insan o güzel duyguyu yaşamak için Adana'ya gelecek" dedi.

Bozkurt, bu yıl ilk olarak 13 Nisan'da yapılacak karnavalda çok sayıda konser verileceğini, farklı etkinliklerin yapılacağını belirterek, "Karnaval kapsamında Adana'da portakal çiçeği gezi alanı da oluşturma planımız var" diye konuştu.

Bozkurt ayrıca, karnavalın Adana'ya gelen turist sayısını artıracağını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: