NİSİAD Anayasa Çalıştayı Düzenleyecek

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’nda eğitim alan iş adamları tarafından kurulan Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici...

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’nda eğitim alan iş adamları tarafından kurulan Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD), 13 Nisan’da dernek binasında çalıştay düzenleyecek.

Aynı okuldan mezun iş adamlarını bir çatı altında toplayarak Türkiye’de bir ilke imza atan NİSİAD’ın gerçekleştireceği çalıştayda derneğin izleyeceği yol, hedefleri, yapacağı çalışmalar ve projeler masaya yatırılacak. Üyelerin yanı sıra birçok davetlinin de katılacağı çalıştay da gerçekleşecek müzakereler sonrası ortak bir zeminde buluşularak belirlenen hedeflere doğru adım atılacak.

Reklam
Reklam

NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan, çalıştayın NİSİAD için çok önemi olduğunu vurguladı. Özkan, “Gerçekleştireceğimiz çalıştaya üyelerimiz ve birçok davetli katılacak, NİSİAD’ın izleyeceği yolun belirleneceği çalıştay bizim için çok önemli çünkü burada gerçekleştireceğimiz istişareler sonrası belirlenecek hedefler doğrultusunda adımlarımızı atacağız.” dedi.

NİSİAD’ın İzmir yolundaki dernek merkezinde gerçekleştirilecek çalıştayda kişisel gelişim uzmanı Melih Arat moderatörlük yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: