NİSİAD Ilk Temsilciliğini Çin’de Açtı

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumu Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Çin’de temsilcilik açtı. Nilüfer Eğitim...

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumu Mezunları Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Çin’de temsilcilik açtı. Nilüfer Eğitim Kurumları mezunlarının kurduğu NİSİAD, Çin'in ardından diğer ülkelere de temsilcilik açmayı planlıyor.

Geçen hafta hizmet yerleşkesinin açılışını gerçekleştiren NİSİAD, dünyaya açılma konusunda önemli bir adım attı. NİSİAD’ın Çin Temsilcisi Hayrullah Talihli, dernek için çalışmaya başladı. Çinli işadamlarına NİSİAD’ı anlatan Talihli, ayrıca dernek üyelerinin Çin ile olan ilişkilerini geliştireceğini ve Türk işadamlarının Çin’de de iş yapabilmesi için köprü vazifesi göreceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

2006 yılında Nilüfer Eğitim Kurumları’ndan mezun olduğunu belirten işadamı Hayrullah Talihli, "Çin’in Guanzhou şehrinde yaşıyorum. Çinli ortağımla bahçe mobilyaları üreten bir fabrikamız var. Bundan sonra hem işimi hem de NİSİAD’ın temsilciğini yürüteceğim. NİSİAD’ın Çin’deki temsilcisi olmak beni de heyecanlandırdı." dedi.

NİSİAD Genel Sekreteri Tahir Allahverdi ise çok yeni bir dernek olmalarına rağmen Bursa iş dünyasına değişik bir soluk kazandırdıklarını belirterek, "Biz bu yola 17 kişi ile çıktık. Şuan 100’ün üzerinde üyeye ulaşmış olmamız arkadaşlarımızla birlikte gösterdiğimiz özverili çalışmanın sonucudur. Nilüfer Eğitim Kurumları’ndan mezun, dünyanın dört bir yanında üyemiz var. Çin’in ardından şimdi sıra diğer ülkelerde." açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: