Niyazi Bahçecioğlu'nun Vefatı

Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD) Başkan Yardımcısı Cengiz Bıçakçıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı

Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD) Başkan Yardımcısı Cengiz Bıçakçıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Bıçakçıoğlu, mesajında, şuları kaydetti:

"Kayseri-nin unutulmaz belediye başkanlarından, değerli iş adamı sayın Niyazi Bahçecioğlu-nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Bahçecioğlu-nun Türkiye-nin en sıkıntılı dönemlerinde hem Kayseri Belediyesi-nde hem Türk Belediyeler Birliği-nden yaptığı çalışmalar ve bıraktığı eserler inanıyoruz ki hiç unutulmayacaktır. Kendisine Allah-tan rahmet; ailesine, Kayseri halkına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Bir süredir tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabaha karşı yaşamını yitiren Niyazi Bahçecioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: