Nizama Adanmış Ruhlar 88. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv ekranlarının heyecan dolu dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar 88. bölümde 'Ekip 1' toplandı.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Nizama Adanmış Ruhlar, 88. bölümü bu akşam Samanyolu ekranlarından sevenleriyle buluştu. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Reis 'Ekip 1'i toplayarak yeni liderin Yusuf olacağını açıklamaya hazırlanıyordu ancak Yılmaz, Yusuf'un lider olacağına karşı çıktı. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü 23 Aralık Salı akşamı ekrana geldi.

Nizama Adanmış Ruhlar 88. bölümde 'Ekip 1'i toplayan Reis, yeni liderin Yusuf olacağını ve ekibi ona emanet edeceğini söylemeye hazırlanırken Yılmaz, buna şiddetle karşı çıktı. Yusuf ise ekibin başına geçmek için birtakım şartları olduğunu ve Ekip 1'in bu şartları kabul etmesi halinde gereken sorumluluğu üstleneceğini söyledi.

Bir yandan Ekip yeni liderini seçmekle uğraşırken diğer yandan Firuzan kardeşinin intikamını almak için büyük bir tehlikeye girdi ve Albay'ın eline geçen belgelerden ötürü deşifre olma riskiyle karşılaştı. Ancak bu sırada Albay'dan belgeleri almak için askeri üsse bir saldırı düzenleneceği bilgisi Nizama Adanmış Ruhlar 88. bölümde ortalığı karıştırdı.