Nizama Adanmış Ruhlar 90. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin aksiyonu bol, heyecanı bol dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle 6 Ocak'ta izleyici karşısına çıktı. Nizama Adanmış Ruhlar 90. bölümde kendisine hazırlanan tuzağa düşen Sakaryalı, yakılarak öldürülmek istendi! Peki Sakaryalı bu durumdan kurtulabildi mi?

Samanyolu Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar 90. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Aksiyon dolu sahnelerin eksik olmadığı dizi, bu bölümüyle yine izleyenlere heyecan dolu bir bölüm sundu. Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde yakılarak öldürülmek istenen Sakaryalı'nın bu durumdan kurtulup kurtulamayacağı oldukça merak ediliyordu. Nizama Adanmış Ruhlar 90. bölümüyle 6 Ocak Salı akşamı ekrana geldi.

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde kendisine kurulan tuzağa düşen Sakaryalı, oldukça zor bir durumda kaldı. Yakılarak öldürülmek istenen Sakaryalı için Ekip 1 harekete geçti ancak Neşet kurduğu tuzaklarla buna engel oldu. Planı işleyen Neşet'in keyfi yerine geldi ve zaferini kutlamaya hazırlandı. O anlarda beklenmeyen bir durum yaşandı ve sesi Akif'e benzeyen ancak yüzü maskeli olan biri Neşet'i adeta kurşun yağmuruna tuttu. Nizama Adanmış Ruhlar 90. bölümde Neşet neye uğradığını şaşırdı. Bu durumdan kurtulmanın yolunu ise Yılmaz'da gördü ve kendisine yardım etmesi konusunda onu tehdit etti. Yılmaz ise hem Neşet'ten, hem de Ekip 1'den kurtulmak istiyordu.