Nizama Adanmış Ruhlar 94. bölümüyle ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle 3 Şubat'ta ekrana geldi. Nizama Adanmış Ruhlar 94. bölümde babası Akrep Rüstem tarafından öldürülen Yusuf sinir krizi geçirdi.

Samanyolu ekranlarının heyecan dozu yüksek dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle ekrana geldi. Her hafta yeni gelişmelere sahne olan dizinin bu bölümünde Akrep Yusuf'un yaptıkları karşısında çılgına dönen Yusuf, intikam yemini etti. Diğer taraftan İlknur çocuk mafyasının eline düştü. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar 94. bölümü 3 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

Babası Akrep Rüstem tarafından öldürülen Yusuf, çılgına döndü. Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde hayatı tehlikede olan annesini kurtarmak için eve gelen Yusuf, ailesini korumaya yetişemedi. Akrep Rüstem'in yaptıklarına karşılık büyük bir intikam almak için harekete geçti. Ancak Rüstem bu sırada Ayşegül'ü etkisiz hale getirip kaçırmayı başardı. Diğer bir yanda İlknur çocuk mafyasının eline düşerken İlker, Yılmaz'ın hazırladığı bombalı tuzağın ortasında kaldı.