Nizama Adanmış Ruhlar 95. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü Samanyolu ekranlarından izleyicisiyle buluştu. İlgiyle izlenen Nizama Adanmış Ruhlar 95. bölümde İlker, Yılmaz'ın hain olduğunu ve ağabeyi Akif'in yaşadığını Ekip 1'e anlatmaya çalıştı.

Samanyolu ekranlarının aksiyonu bol dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü 10 Şubat Salı akşamı ekrana geldi. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar 95. bölümde İlker, Yılmaz'ın hain olduğunu ve ağabeyi Akif'in yaşadığını Ekip 1'e anlatmaya çalıştı ancak ekip Akif'in yaşadığını ispat etmek için kanıt istedi. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar 95. bölümü izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti.

İLKER İSPAT ETMEYE ÇALIŞTI

İlker, Yılmaz'ın hain olduğunu ve ağabeyi Akif'in yaşadığını Ekip 1'e anlatmaya çalıştı. Ancak ekip anlatılanlara inanmak için bazı kanıtlar istedi ve İlker, Akif'in yaşadığını ispat etmek için ağabeyinin mezarını kazmaya başladılar. Nizama Adanmış Ruhlar 95. bölümde Yılmaz, foyasının meydana çıkacağından büyük endişe duydu ve İlker'i durdurmak için onun peşine düştü. Diğer bir yanda İlknur, çocukların kaçırılıp pazarlandığı bir suç örgütünün elindeydi. Ayşegül'den gelen sinyalle Ekip 1 harekete geçse de İlknur, büyük tehlikeden kurutulamadı.