Nizip İlçesinde Kayıtsız 70 Adet Koyun Ele Geçirildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kayıtsız 70 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kayıtsız 70 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nizip Sanayi Kavşağında Aydın O. İdaresindeki 27 NU 587 Plakalı kamyoneti durdurarak arama yaptı. Kamyonette yapılan aramada, 70 adet küçükbaş küpesiz hayvan ele geçirildi. Nizip Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde yapılan araştırmada ele geçirilen koyunların kayıtsız olduğu öğrenildi.

Veteriner tarafından sağlık kontrolünden geçirilen küçükbaş hayvanlar, daha sonra kesimi yapılmak üzere Nizip Belediyesi Mezbahasına gönderildi. 70 adet küçükbaş hayvanın sahibi olduğu öğrenilen Aydın Orhan'a kayıtsız küçükbaş hayvan naklini yaptığı gerekçesiyle 4 bin 130 lira para cezası kesildi.

Reklam
Reklam

Kesimi yapılan küçükbaş hayvanlar sahibine verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: