Nizip'te Hayırseverlerden Eğitime Destek

Nizip'te hayırseverler okul yapımı için arsa bağışında bulundu.

Nizip'te hayırseverler okul yapımı için arsa bağışında bulundu.

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Bir Okul Bin Gelecek" ve "Geleceğe Bir Tuğlada Sen Koy" eğitim kampanyasına Nizipli hayırseverler de destek verdi.

Nizip Ticaret Odası'nda düzenlene törende, 5 okul yapımı için bağışlanan arsalar dolayısıyla protokol imzalandı.

Kaymakamı Yaşar Karadeniz törende, eğitim konusunda yapılacak çalışmaların sadece fiziki koşulların iyileştirilmesiyle sınırlı kalmaması gerektiğini söyledi.

Eğitimde akademik başarıyı artırmanın, ebeveynlerin eğitim faaliyetinin içine aktif olarak çekilmesiyle mümkün olacağını ifade eden Karadeniz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Öğrencilere başarıyı hedef gösterecek ve yönlendirecek ebeveynler okulun, öğretmenin ve öğrencinin emeklerinin iyi değerlendirilmesi sonucunu doğuracaktır. Bu sonucu elde etmek kamu görevlilerinin sivil toplum örgütlerinin, toplumun ileri gelenlerinin ve kanaat önderlerinin işbirliğiyle mümkün olabilecektir."

Toplantıda daha sonra eğitime verilen desteğin önemini anlatan slayt gösterisi sunuldu, müzik dinletisi yapıldı.

Programda hayırseverler Sayınlar Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret A.Ş. adına Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve Erhan Sayın, hayırsever Hasan ve Eyüp Akdoğan, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve kardeşleri Cemal ve Mustafa Akdoğan, hayırsever Maruf Marufoğlu, İŞMONT A.Ş. adına Mehmet Fehmi Bildirici ve İbrahim Halil Bildirici ile Vali Erdal Ata protokol imzaladı.

Törene, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ile diğer ilgililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: