NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet töreni yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet töreni yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, törende yaptığı konuşmada, fakültenin çevre, inşaat ve makine mühendisliği bölümlerine ek olarak bu yıl, elektronik ve haberleşme, bilgisayar ve tekstil mühendisliği bölümlerinden ilk mezunlarını verdiğini söyledi.

Fakültenin 2 bin civarında lisans öğrencisi ile üniversitenin en fazla öğrenciye sahip fakültesi durumunda olduğunu belirten Şimşek, "Öğretim elemanı sayımız da hızla artmış ve 90'a yaklaşmıştır. Yüksek lisans ve doktora öğrencisi sayımız ise 30'u geçmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Makine mühendisliği bölümü birincisi Cüneyt Eroğlu, kütüğe isim plaketini çaktığı törende, 7 bölümden mezun olan toplam 225 öğrenciye diplomaları verildi.

Muhabir: Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: