Nkü Erasmus Anlaşması İmzaladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi arasında ERASMUS anlaşması imzalandı.NKÜ ile...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi arasında ERASMUS anlaşması imzalandı.

NKÜ ile Bulgaristan Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi arasında ERASMUS İkili Anlaşması imzalandı. Anlaşma protokolü, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektörü Prof. Petko Petkov tarafından imzalandı. NKÜ Rektörlük Makamında düzenlenen protokol imza töreninde Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Magdalena Sabeva Mitkova da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

İmzalanan ikili anlaşmayla, karşılıklı akademisyen, personel ve öğrenci değişimi ile ortak projelerin yürütülmesi amaçlanmakta.

Anlaşmanın imzalanması sonrasında Prof. Dr. Şimşek ile Prof. Petkov birbirlerine karşılıklı olarak plaket takdim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz