Nkü İle Veliköy Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Çerkezköy’ün Veliköy Belediyesi arasında beldeye yeni bir yerleşke yapılması konusunda...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Çerkezköy’ün Veliköy Belediyesi arasında beldeye yeni bir yerleşke yapılması konusunda protokol imzalandı. Belediye protokol kapsamında biri tamamlanmış 2 binayı üniversiteye tahsis edecek.

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun Veliköy Beldesinde yeni yerleşkesinin yapılması kapsamında NKÜ ile Veliköy Belediyesi arasında yapılan protokol imza töreni Veliköy Belediyesi tesislerinde gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediyesi Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziya Özek, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve Veliköylüler katıldı.

Reklam
Reklam

Veliköy Belediyesi’nde görevli olan Mimar Elif Özer, ilk önce Veliköy Beldesinde yapılması planlanan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu projesinin detaylarını anlattı. Projenin tanıtımından sonra, Veliköy Belediyesi Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Ali Ertem, NKÜ Rektörü Şimşek ve Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan teşekkür konuşmalarını yaptı.

Teşekkür konuşmalarının ardından, MKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu kullanımına tahsis edilecek biri tümüyle yeni proje olmak üzere yapılacak iki binanın protokol imza töreni yapıldı. Yapılan protokol gereği ilk etapta, 4 bin 150 metre kare kapalı alana sahip olacak şekilde, Veliköy Beldesinde Belediye binası olarak başlatılan ve kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın, Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz tarafından kullanılmak üzere Üniversitemize tahsis edilmesi öngörüldü. İkinci etapta ise, toplam 5 bin 200 metrekarelik kapalı alanda, 3 tam kat ve 1 asma kat içeren derslik bloğu ile konferans salonuna sahip olacak şekilde yeni bir binanın Veliköy Belediyesi tarafından yapılarak, NKÜ’ye tahsisi öngörüldü. Yapılacak bu yeni bina, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Veliköy Derslik Binası olarak adlandırılacak.

Reklam
Reklam

Protokol İmza Töreninden sonra, Veliköy Belediyesi Başkanı Hanifi Belindir, günün anısına NKÜ Rektörü Şimşek’e plaket takdim etti. NKÜ Rektörü Şimşek de, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Ali Ertem ve Veliköy Belediyesi Başkanı Hanifi Belindir’e katkılarından dolayı, günün anısına NKÜ tabağını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: