NKÜ Rektörü Prof. Dr. Şimşek'ten Saray Ilçesine Ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Saray ilçesini ziyaret etti.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Saray ilçesini ziyaret etti.

Saray Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Şimşek, Kaymakam Hüseyin Öner ile bir süre görüştü.

Daha sonra Saray Belediyesi'ni ziyaret eden Şimşek, burada yaptığı konuşmada, NKÜ Saray Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) yeni binasının inşaatına yaz döneminde başlanacağını söyledi.

Saray MYO'nun 2014 Eylül ayında eğitim ve öğretime başlamasını hedeflediklerini belirten Şimşek, "Yeni binamızla yeni bölümlerimiz de eğitim programlarında yer alacak. Böylelikle şu anda 700 civarı olan öğrenci sayımız bin 300'lere yükselecek. Şu an için bir lisans programı düşüncemiz yok ama zaman ne gösterecek bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise Saray MYO'nun yeni binasının yapımı için destek vereceklerini ifade ederek, "Yapılacak yeni üniversite binamız Saray'ın gelişmesi ve büyümesi için oldukça önemli. Saray Belediyesi olarak bu durumun farkındayız. Saray halkı da el birliği ile üniversitesine gereken yardımı ulaştıracaktır" şeklinde konuştu.

Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: