NNYÜ'den Tanıtım Günleri

KAYSERİ (AA) -  Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ), üniversitenin fakülte ve bölümleri, burs imkanları, yur içi ve yurtdışı imkanları ve meslek seçiminde dikkat edilmesi konular hakkında ailelere ve aday öğrencileri bilgilendirmek için tanıtım günleri düzenleyecek.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ), üniversitenin fakülte ve bölümleri, burs imkanları, yur içi ve yurtdışı imkanları ve meslek seçiminde dikkat edilmesi konular hakkında ailelere ve aday öğrencileri bilgilendirmek için tanıtım günleri düzenleyecek. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, yaptığı açıklamada, üniversite rektörlüğü olarak tercih yapacak öğrencileri ve ailelerini bilgilendirmek için tanıtım günleri düzenleyeceklerini söyledi. Üniversitenin Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümlerine toplam 410 öğrenci alınacağını ifade eden Güney, 410 öğrenciden 355’ine değişik oranlarda burs verileceğini de sözlerine ekledi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görmesi beklenen tanıtım günlerinin Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Öğrenciler kampüste yapılacak tanıtım günlerinin yanı sıra Kayseri Park ve Meysu Outlet Alışveriş Merkezlerinde yer alan tanıtım stantlarında da Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’yle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilecek. Tanıtım günlerinin 8-18 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: