No: 309 18. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının bol keyifli ve eğlenceli dizisi No:309 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi No: 309 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Lale Onur'dan vazgeçmediğini Pelinsu'ya ispat etti. No: 309 18. yeni bölümde ise Lale şirkete gelip Onurla beraber çalışma kararı alacak. No: 309 eğlenceli dakikaları ile her Çarşamba ekrana geliyor.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309 dizisinin başrollerinde Demet özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol, Chan Ercan rol alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi No: 309 ekrana gelen son bölümden hemen sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan No: 309 18. yeni bölümde Onur ve Lale arasında yaşanan eğlenceli dakikalar seyircilerin büyük beğenisini kazanacağa benziyor. No: 309 18. yeni bölüm fragmanı ile 19 Ekim Çarşamba saat 20:00'da ekrana geliyor.
-NO: 309 DİZİSİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

-
Lale'nin çıkan haberleri öğrenmesi Onur'la arasının tekrar açılmasına sebep olur. Onur Lale'nin kendisine inanmamasına üzülürken, Lale olanların kendisinden saklanmasına sinirlenir.. Evlilikten vazgeçme kararı alırlar. Bunu öğrenen İsmet babaanne hemen duruma el koyar.. Lale ve Onur 'dan birbirlerine bir hafta süre vermelerini ister.. Bu süre onlar için nasıl sonuçlanacaktır?