No: 309 6. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin çiçeği burnunda dizisi 5. bölüm ile ekranlara geldi.Dizinin son bölümünde Onur ve Lale No:309 5. bölüme damga vurdu.Sevilen dizinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte No:309 6. bölüm fragmanında neler olacağı ve dizinin detayları...

No:309 6. bölümde; Lale'nin Onur'u terk etmesi iki aileyi bir araya getiri. Birbirlerinden habersiz aynı yere giden Onur ve Lale birbirlerini görünce çok şaşırırlar ve beraber zaman geçirmek zorunda kalırlar. Ailelerinden uzakta geçirdikleri bugün ikiliyi tekrar bir araya getirebilecek midir?

Pelinsu'nun, Onur ve Lale'nin nişanına gelmesi iki aileyi de şoka uğratır. Onur bir taraftan Pelinsu'ya durumu anlatmanın ı yollarını ararken diğer yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmak için çabalar. Öte yandan İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur'un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de dahil onur. Lale ve Onur'un yakınlaşmaları, Betül'ü rahatsız eder ve bu yakınlaşmayı tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde destek olurlar.

Sözleşme sonrasında birden bire ortaya çıkan gazeteciler Onur'un Lale'den yine şüphelenmesine ve aralarındaki tansiyonun iyice yükselmesine neden olur.Tüm gazete manşetleri çiften bahsetmeye başlar. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik töreninin bir an önce gerçekleşmesi için İsmet'i devreye sokarlar. İsmet Songül'ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarını devreye sokar.

OYUNCULAR

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

Songül Şen (Sumru Yavrucuk)

Fikret Sarıhan (Suat Sungur)

Yıldız Sarıhan (Özlem Tokaslan)