No: 309 9. Bölüm 2. Fragmanı

FOX'un sevilen dizisi No:309 bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. No: 309'da Onur ve Lale aldıkları müjdeli haberden sonra büyük mutluluk yaşamaktadırlar. Fakat aynı zamanda Lale'nin kafası da karman çormandır. Dizinin hayranlarının beklemediği bir gelişme herkesi şok edecek.

Beğeniyle takip edilen No:309 bomba gibi bir bölümle daha seyirciyle buluşacak. FOX TV'nin eğlenceli dizisi No: 309'da Onur'un ayakları yerden kesiliyor. Bir erkek çocukları olacağının haberini aldıktan sonra mutluluktan uçan Onur'u şoke edecek bir gelişme yaşanacaktır. Lale ise artık Onur ile yaşadıklarını konusunda kafası karışıktır. Arkadaşlarının yönlendirmesi sonra Lale sürpriz bir karar alacaktır.
-No:309 SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

-
Onur'un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur'a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale'nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale'nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale'ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet'e gösterir.
-No:309 YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

-
Onur'un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur'a karşı olan duygularını yeniden gözden geçirir. Onur'a karşı kontrollü ve mesafeli olma kararı alır. Lale'nin bu duygularını bilmeyen Onur Lale'nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür. O da Lale'ye karşı soğuk davranır. Ağva da buzları eriten Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır. Betül sinsi planlarını sürdürür. Fotoğrafları İsmet'e gösterir.