No: 309 9. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi No: 309 dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi No: 309 dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi.Dizi seyredenleri adeta ekrana kilitledi.Lale ve Onur'un bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu belli oldu. İlgiyle takip edilen No: 309'un 9.bölüm fragmanı da dizi biter bitmez ekranlara geldi. Yeni bölüme Lale'nin aşermeleri damgasını vuracak. Öte yandan Lale, Onur hakkında önemli bir karar verecek. İşte No:309 9.bölüm fragmanı...

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi No: 309 dün akşam çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlandığı saatlerde sosyal medyada ses getiren dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünden hemen sonra yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
-No:309 YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

-
Onur'un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur'a karşı olan duygularını yeniden gözden geçirir. Onur'a karşı kontrollü ve mesafeli olma kararı alır. Lale'nin bu duygularını bilmeyen Onur Lale'nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür. O da Lale'ye karşı soğuk davranır. Ağva da buzları eriten Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır. Betül sinsi planlarını sürdürür. Fotoğrafları İsmet'e gösterir.
No:309 SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

-
Lale ve Onur Ağva'da yakınlaşmışlardır. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynama kararı alırlar. Bu arada Onur'un Ağva'ya Lale ile gittiğini duyan Pelinsu, Betül ve Erol ile beraber plan yaparlar. Doktor Onur'un Lale'yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?