No:309 23.Bölüm Fragmanı

No: 309 bomba gibi bir bölüm ile ekranlara geldi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan No: 309 izleyicileri son bölümünün bitiminin ardından 23. bölüm fragmanını beklemeye başladılar. No: 309 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FOX'ta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek olan No: 309 22. bölümü için heyecan doruktaydı. Güçlü Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen No: 309 dizinin heyecanla beklenen 22. bölüm seyirciyle buluştu.

Gold Film imzalı, başrollerini Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Demet Özdemir, Nurşim Demir, ve Gökçe Özyol'un paylaştığı No: 309 22. bölümü ile 16 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da Fox TV'deydi.
-NO: 309 SON BÖLÜM ÖZETİ

-
Yıldız ile Songül arasında yaşanan gerilim, artık Lale ve Onur'un canı bezdirmiştir. Lale ve Onur, evliliği için sürekli engel çıkaran Yıldız ve Songül annelerine bir oyun oynamaya karar verirler. Bu krizin içinden çıkmaya çalışırken Lale için işler iyice sarpa sarar... Doğumu yaklaşan Lale ağır sancılara dayanamayıp bayılır...

Ayrı ev konusunda tartışan Yıldız ve Songül'ü barıştırmaya çalışan Onur ve Lale ne yapacaklarını bilemezken yardımlarına Haluk yetişir. Hep birlikte, ikisini barıştırmak için bir plan yaparlar. Ama iki anne de inatçı olduğu için, işleri düşündüklerinden çok daha zordur. Bu arada ilişkileri mutlu devam eden Onur ve Lale, yaşayacakları eve karar verirler. Acaba annelerini barıştırıp, onları bu kararlarına ikna edebilecekler midir?