No:309 son bölüm izle: 50. Bölümde Lale'ye af var ama biraz sürecek

No:309 son bölüm duygusal sahnelere ev sahipliği yaptı. No:309 son bölümde Lale'ye af geliyor gibi ama Onur'un Lale'yi affetmesi biraz zaman alacak gibi. Onur'un trafik kazasından aldığı darbe epey ciddi gibi. Onur bu kaza sonucu hem yaşantısını hem de Lale ile olan ilişkisini sonlandırıyor. İşte No:309 son bölümü ile ilgili her şey!

No:309 son bölüm belki de dizinin en duygusal sahnelere ev sahipliği yapan 50. Bölümü oldu. Geçtiğimiz bölüm, Onur'un trafik kazasına şahit olmuştuk ve bu trafik kazasının sonucunda Onur, hem hayatını hem de Lale ile olan ilişkisini gözden geçirmeye başladı. Lale ise Onur'un bu soğuk davranışlarına çok üzüldü ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verdi.

NO:309 SON BÖLÜM İZLE

Onur'un kaza sonrasında ölümcül bir darbe almaması Lale'yi kısmen sevindirse de görünüşe göre doktorlar Onur'da kalıcı bir hasar kalabileceğinin üzerine gidiyorlar. Somut bir şekilde, Onur'un kalıcı hasar alıp almadığı doğrulanamıyor, 70 ve 71. bölümlerde bununla ilgili detayları bekliyoruz.

NO:309 SON BÖLÜMDE ONUR İYİLEŞEBİLECEK Mİ?


Kazadan önce Onur ve Lale, aile terapistinin tavsiyesi doğrultusunda Ağva tatiline gitmişlerdi. Tatilde çiftin ilişkisi kısmen iyiye gidiyordu, ta ki; Filiz ve Erol ile karşılaşana kadar... Bu noktadan sonra kavgalar başladı, şiddetli kavgaları ve tartışmaları ayrılıklar izledi. Trafik kazasıyla da ilişkileri yeni bir dönemece girmeye başladı. Bu kaza çiftin ilişkilerinde bir dönüm noktası olacak gibi ve Onur hala Lale'ye soğuk davranıyor. Kazada ölümcül bir darbe almadığı belirlense de, kalıcı bir hasar alıp almadığı hala belli değil.