Nokia’dan yeni taşınabilir şarj cihazı

Nokia, zaman ve mekan tanımaksızın mobil cihazların şarj sorununa çözüm olabilecek yeni bir taşınabilir şarj cihazının tanıtımını yaptı.

İşte Nokia DC-18 hakkında bilmeniz gerekenler:

Taşınabilir şarj cihazları artık her akıllı telefon kullanıcısının çantasında öncelikli olarak yer alması gereken aksesuarlardan bir tanesi. Bu odakta özellikle Çin işi diye tabir edilen modeller uygun fiyatın da etkisiyle son dönemde yoğun ilgi görüyor ancak Sony, Samsung, Nokia gibi üreticiler de kendi çizgilerini yansıtan ürünler için kolları sıvamış durumda.
Nokia’nın daha önce benzeri ürünlerine de rastlamıştık ancak bu kez duyurulan DC-18 kod adlı model, Lumia serisinin sevimli çizgilerini ve renklerini yansıtıyor. İçerisinde 1720mAh kapasiteli pil bulunan ürün daha çok giriş seviyesindeki ve küçük bataryalı cihazlar için tasarlanmış.
Standart bir USB çıkışı olmayan ve bu nedenle kullanışlılık anlamında soru işareti oluşturan cihaz, kırmızı, mavi, beyaz ve sarı renk seçeneklerine sahip. Sadece 65g ağırlığındaki ürünün fiyatına ilişkin ise kesin bir bilgi bulunmuyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/110727/internet-korsanlari-anneler-gununuzu-kutlar/)