N'Olur Ayrılalım dizisinin ikinci bölümü merakla bekleniyor

FOX TV ekranlarının eğlenceli yaz dizilerinden biri olan N'Olur Ayrılalım'ın ikinci bölümü heyecanla bekleniyor.

İşte N'olur Ayrılalım'ın 2. bölümünde yaşanacaklar:

N'olur Ayrılalım dizisinde, her şey Turgay Atalay'ın planladığı gibi mi yol alacak? Tabii ki hayır, çünkü şaşkın kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş Azize'ye gerçekten aşık olursa ya kendini kaptırırsa neler olacak?
Yakışıklı oğlumuz Ulaş'ın ise başka derdi vardır; ya Azize ile de yoları ayrılırsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider gerçek aşkını bulursa? O zaman ne olacak? Azize ile hiç birlikte olmamak gerekir. Fakat, hiçbir şey planladıkları gibi yürümez! Çünkü, ne Azize'de Turgay'a karşı koyabilir ne de Ulaş'da Azize'den uzak durabilir.

Nadir Erciyesli'nin tehditlerinden dolayı Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz'un ise patronu olan Yusuf adlı "hanzo betonla" başo beladadır. Tamamen birbirine zıt iki kişinin uyum içinde çalışması da pek mümkün değildir. Ancak, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!

Azize, Ulaş ile beraber zaman geçirmekten yavaş yavaş zevk almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay'ı çıldırtır. Tüm bu yaşanan kaos içerisinde ise Azize'nin çok önemli bir şeyi unutmasına neden olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin yolunda gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela!