Norveçli Bayan Sporcular Yağmur Altında Havuza Girdi

26 ülkeden 650.’si yabancı olmak üzere yaklaşık bin 600 sporcunun katılımıyla Manavgat’ta gerçekleştirilen 2. Akdeniz...

26 ülkeden 650.’si yabancı olmak üzere yaklaşık bin 600 sporcunun katılımıyla Manavgat’ta gerçekleştirilen 2. Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonasının 2. gün yarışları Lake&River Side Hotel’de yapılan açılış ve ödül töreniyle sona erdi.

Açılış töreninde Manavgat Başarı Koleji Halk Oyunları ekibi gösteri yaparken, 20-30 Haziran tarihileri arasında Mersin’de yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunlarının maskotu olan Karetta Kaplumbağa yerli ve yabancı sporculardan büyük ilgi gördü.

Günün en ilginç olayı ise yağmur altında yarışmasını tamamlayan Mathilde Rundhaug ve Synnare Braten isimli Norveçli bayan sporcuların şiddetli yağmur ve rüzgara aldırış etmeksizin Lake&River Side Hotel’in açık havuzunda buz gibi suya atlayıp yüzmeleriydi.

Reklam
Reklam

Lake&River Side Hotel Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Türkiye Oryantiring Federasyonu (TOF) Başkanı Tekin Çolakoğlu, Manavgat Belediye Başkan vekili Erşan Özden, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, Yabancı ülkelerin federasyon yetkilileri ve sporcular katıldı. Törende konuşan Türkiye Oryantiring Federasyonu (TOF) Başkanı Tekin Çolakoğlu, Oryantiring sporunun ülkemizde sevilen ve talep gören bir spor haline geldiğini belirterek “Böylesine güzel organizasyonlarla yabancı sporcular da ülkemizin güzelliklerini görme şansı buluyor” dedi.

Manavgat Belediye Başkan vekili Erşan özden ise, Oryantiring sporunun artık Manavgat ile özdeştiğini belirterek “Manavgat Belediyesi olarak bu turnuvaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

W 20 Kategorisinde;

1. Büşra Muslu (TÜRKİYE)

2. Ilıç Mılıca (SIRBİSTAN)

3. Baldı Bearice (İTALYA)

4. Radiçeviç Kristina (SIRBİSTAN)

5. İlknur Can (TÜRKİYE)

Reklam
Reklam

M 20 Kategorisinde;

1. Gıl Marcos Eduardo (İSPANYA)

2. Scarlet Riccardo (İTALYA)

3. Lazic Sava (SIRBİSTAN)

4. Sancez Serrand Luis (İSPANYA)

5. Cansel Saraç (TÜRKİYE)

W 21 Kategorisinde;

1. Serralonga Arques Anna (İSPANYA)

2. Scarlet Carlotta (İTALYA)

3. Emine Segünsay (TÜRKİYE)

4. Tuğba Cin (TÜRKİYE)

5. Valledor Fernandes Anna (İSPANYA)

M21 Kategorisinde;

1. Martinez Perez Antonıo (İSPANYA)

2. Tenanı Alessio (İTALYA)

3. Schgaguler Klaus (İTALYA)

4. Andreu Leig Blanus (İSPANYA)

5. Ahmet Kaçmaz (TÜRKİYE)

W 21 E Kategorisinde;

1. Eliasson Lena (İSVİÇRE)

2. Jansson Helena (İSVİÇRE)

3. Strand Lına (İSVİÇRE)

M 21 E Kategorisinde;

1. Hogstrand Johan (İSVİÇRE)

2. Gvıldys Jonas Vytautas (İSVİÇRE)

3. Svensk Emıl (İSVİÇRE)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: