Nostalji Babası Salim Dündar İzmirlileri Coşturdu

Nostalji Babası Salim Dündar, Türkçe ve İspanyolca repertuarıyla İzmirlileri coşturdu. Türkiye’nin altın seslerinden Salim Dündar,...

Nostalji Babası Salim Dündar, Türkçe ve İspanyolca repertuarıyla İzmirlileri coşturdu. Türkiye’nin altın seslerinden Salim Dündar, Konak Belediyesi’nin düzenlediği konserde İzmirli hayranlarıyla buluştu. 7’den 70’e herkese hitap eden şarkıları ve düşmeyen enerjisiyle Salim Dündar binlerce kişiyi Alsancak Vapur İskelesi’nde bir araya getirdi.

Dündar, 'Sen Mevsimler Gibisin’, ‘Aynalar’ gibi unutulmaz şarkıların yanı sıra İspanyolca performansıyla sevenlerini mutlu etti.

İzmir seyircisinin farkını vurgulayan usta müzisyen, "İzmirlilerle böyle güzel bir akşamda buluşmak çok keyifli. İzmir her zaman farklı bir yere sahip olmuştur. Burada beni sizlerle yeniden buluşturan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkürler” dedi.

Reklam
Reklam

Salim Dündar, sahnede kaldığı süre boyunca enerjisini bir an olsun düşürmedi. Konseri çimlerin üzerinde dinleyen seyirciler hareketli şarkılarda dans edip tempo tuttu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz