Nostalji Fotoğraflarla Seçmenlerinden Destek Istiyor

 Konya'nın Ilgın ilçesinde Camiatik Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz, 5 dönemdir yürüttüğü muhtarlık görevi boyunca mahalle sakinlerinden topladığı fotoğraflarla seçim kampanyası yürütüyor.

Konya'nın Ilgın ilçesinde Camiatik Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz, 5 dönemdir yürüttüğü muhtarlık görevi boyunca mahalle sakinlerinden topladığı fotoğraflarla seçim kampanyası yürütüyor. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Camiatik Mahallesi'nde ara vermeden 25 yıldır muhtarlık yaptığını söyledi. 30 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Görev yaptığım süre boyunca mahalle sakinlerinden zaman zaman almış olduğum fotoğrafları biriktiriyorum. Arşivlediğim bu resimleri, bu seçimlerde mahalle sakinlerine verdim. Onları unutmadığımı göstermek adına nostaljik fotoğraflarla seçim kampanyasını yürütüyorum. Fotoğrafları, seçmen bilgi kartlarını dağıtırken, zarfın içine bu arşivimdeki resimleri de koyuyorum. Seçmenlerime güzel bir sürpriz oluyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: