Nostaljik Evler Nostaljik Otomobillerle Buluştu

Ankara’nın tarihi bölgesi Hamamönü, tarihi otomobillere ev sahipliği yaptı.1938-1979 yılları arasında trafikte olan, geçmişin en...

Ankara’nın tarihi bölgesi Hamamönü, tarihi otomobillere ev sahipliği yaptı.

1938-1979 yılları arasında trafikte olan, geçmişin en revaçta olan otomobilleri, Hamamönü sokaklarındaki sergide ziyaretçilerle buluştu. Altındağ Belediyesi ve Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü işbirliğiyle 30 klasik otomobilin yer aldığı serginin açılışına, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkeli, Ankara eski Valisi Kemal Önal, Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü Başkanı Fatih Çetin, dernek üyeleri ve otomobil sevdalısı çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Tiryaki yaptığı konuşmada, Altındağ’da tarihi değeri olan her şeye değer verdiklerini söyleyerek, “Bu kadar nostaljik, bu kadar geçmişe ait otomobiller ancak Hamamönü’nde sergilenebilirdi. Böylesine tarihi bir sergi en çok Hamamönü’ne yakışır” dedi. Serginin 3 gün süreceğini belirten Tiryaki, herkesi bu nostaljik sergiyi görmeye davet etti.

Klasik otomobillerin Hamamönü sokaklarına çok yakıştığını vurgulayan Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü Başkanı Çetin ise, “Bu araçlar günümüzdeki araçların babaları, ataları. Bu sokaklara da çok yakıştı ve çok anlam kazandı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: