Nou Camp'ta Barcelona'ya şok

Barcelona evinde şoka uğradı. La Liga'da Valencia'yı konuk eden Katalanlar, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetle Barcelona, liderlik yarışında en yakın takipçileri Atletico Madrid ve Real Madrid'in eline büyük bir koz vermiş oldu.

İspanya La Liga'da 22. hafta mücadelesinde lider Barcelona, Nou Camp'ta Valencia'yı konuk etti. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde Katalanlar, Alexis Sanchez'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Valencia'dan yanıt dakika 44'te Daniel Parejo'dan geldi ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.

Gol düellosu
İkinci yarıya konuk ekip Valencia etkili başladı. Dakikalar 48'i gösterdiğinde Pablo Piatti attığı golle takımını zorlu Barcelona deplasmanında 2-1 öne geçirdi. Gol düellosunda bu kez sıra Barcelona'daydı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde Lionel Messi, penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı. Ancak Valencia, deplasmandan 3 puan çıkarmak için oynarcasına Katalanlar'ın kalesine ataklarını sürdürdü. Dakikalar 59'u gösterdiğinde Paco Alcacer, takımı Valencia'yı bir kez daha öne geçiren golü filelere gönderdi. Bu golün ardından Barcelona 78'de bir şoka daha uğradı. Jordi Alba ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Barcelona, evinde Valencia'ya 3-2 mağlup oldu.

Reklam
Reklam