Nouma: 'Ölene kadar seveceğim'

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Beşiktaş taraftarını ölene kadar seveceğini söyledi.

Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı Bayram Bektaş'ın Bahçeşehir'deki Sun Flower alış veriş merkezinde bulunan mağazasının açılışına katılan Fransız futbolcu Beşiktaş taraftarını her zaman sevdiğini, ölene kadar da seveceğini söyledi. Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Pascal Nouma, İstanbul'a geliş amacının sadece arkadaşının mağazasının açılışına katılmak olduğunu söyledi. Hem Beşiktaş'ın hem de kendisinin bu dönemdeki durumunun kötü olduğunu kaydeden Nouma, siyah-beyazlı takımın golcüsü Ailton'un performansıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınarak, "Onu ben değerlendirmeyeyim. Büyük bir futbolcu. Sanırım biraz zamana ihtiyacı var" dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın 1 Aralık perşembe günü FC Zenit'le oynayacağı UEFA Kupası mücadelesini izlemek için İnönü Stadı'nda gelip gelmeyeceğinin sorulması üzerine ise Nouma, "Ben kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Taraftar beni sevse de herşeye onlar karar vermiyor. Maçı izleyebilmem için bana bir davetiye gelse uça uça giderim" cevabını verdi.

Sergilediği sempatik davranışlarla hayranlarının ilgi odağı haline gelen Fransız futbolcu, onlarla bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı. Basın mensuplarına, Beşiktaş forması ve kaşkoluyla poz vermeyi de ihmal etmeyen siyahi yıldızı özellikle bayan hayranları yalnız bırakmadı. Açılışta ayrıca Galatasaraylı futbolcu Altan ve Bursasporlu Yasin Sülün de yer aldı.