NSU Araştırma Komisyonu Başkanı Edathy Türkiye'yi Ziyaret Ediyor

Almanya'da 8'i Türk 10 kişinin katledilmesinden sorumlu tutulan Nasyonel Sosyalist Yeraltı (NSU) adlı örgütle ilgili...

Almanya'da 8'i Türk 10 kişinin katledilmesinden sorumlu tutulan Nasyonel Sosyalist Yeraltı (NSU) adlı örgütle ilgili federal parlamentoda kurulan komisyonun başkanı Türkiye'ye geliyor.

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamaya göre 2. Araştırma Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Sebastian Edathy, 12. ve 13. Kasım 2012 tarihlerinde Ankara'da temaslarda bulunacak. Ziyaret, terör örgütü “Nasyonel Sosyalist Yeraltı” (NSU) ile ilgili komisyonda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme amacı taşıyor.

Reklam
Reklam

Sebeastian Edathy; TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün ve Türk-Alman Parlamenterler Dostluk Grubu Başkanı Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile bir araya gelecek. Edathy, temaslarının ardından Almanya Büyükelçiliği'nde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz