NT'den 'Çok Okuma Yılı' kampanyası

Eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT, 2012'yi "Çok Okuma Yılı" ilan etti.Ocak ayında başlayacak etkinlik...

Eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT, 2012'yi "Çok Okuma Yılı" ilan etti.
Ocak ayında başlayacak etkinlik takvimi içerisinde "Çok Okuyan Çok Bilir", "Oyunlu Kitap Kulübü" gibi birçok proje hayata geçirilecek. NT Mağazaları Rize Şubesi Mağaza Yöneticisi Hüseyin Özbayrak yaptığı açıklamada, eğitim ve kültür mağazaları zinciri olarak Türkiye’de okuyan insan sayısını artırma hedeflerinin yanında okuyanların da daha çok okumasını teşvik edecek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Özbayrak, bu çerçevede 2012 yılını "Çok Okuma Yılı" ilan ettiklerini belirterek, "2012 Projelerimizin başında Çok Okuyan Çok Bilir kampanyası geliyor, Kitap Fidanları Projemiz 2012’de de sayısı artarak devam edecek. Çok Okuyan Çok Bilir kampanyamız gibi yeni projelerimizden biride Oyunlu Kitap Kulübü projemiz olacak." dedi.
Açıklamasında, Kimse Yok Mu Derneği işbirliğiyle okuma salonları ve kütüphaneler kurmayı planladıklarını anlatan Özbayrak, proje ile yeni okuma mekanları oluşturarak elverişli ortamlar sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz