NT’den Ramazan Bereketi kampanyası

NT Mağazaları, Ramazan Bereketi adlı bir kampanya başlatıyor. Kampanya dâhilinde Kuran-ı Kerim, Soru ve Cevaplarla...

NT Mağazaları, Ramazan Bereketi adlı bir kampanya başlatıyor. Kampanya dâhilinde Kuran-ı Kerim, Soru ve Cevaplarla Oruç, Efendimizin Ramazanı ile Hayatı Kuşatan Dualar-1 isimli kitapların bulunduğu paket satışa sunuluyor.
Mübarek ayda akraba ve yakınların birbirlerine gidip geldiklerini gören NT, bu kitapların elden ele dolaşmasını esas alıyor.
Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan NT Mağazaları Pazarlama ve Satış Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Özlen; Ramazan ayı ile birlikte gelen manevi güzelliklere katkıda bulunmak için 4 kıymetli eserden oluşan bir hediye paket ortaya koyduklarını vurguladı. Özlen, “Paket ile Ramazan ayında artan, bayram ile tavana vuran akraba ve yakın ziyaretleri için anlamlı bir hediye imkânı oluşturmayı esas aldık.” dedi.
Özlen, “Ramazan’ın bereketi nasıl iftar sofralarında aynı yemeği paylaşmak gibi özel anlarla artıyorsa, Ramazan Bereketi paketi de ne kadar çok insana hediye edilirse bu ayın bizlere getirdiği berekete katkısı o kadar çok olacaktır. Çünkü bu paketin içindeki eserler sadece Ramazan ayı boyunca değil bir ömür boyunca hayatımıza zenginlik katacak eserler.” ifadelerini kullandı.
Stoklarla sınırlı paket 17,90 TL satış fiyatı ile NT Mağazalarında raflarındaki yerini aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz