NÜ Rektörü Prof. Dr. Görür:

Niğde Üniversitesi (NÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, "17 yılda 68 eğitim programı açılmışken, biz 3 yıl içerisinde 70 eğitim

Niğde Üniversitesi (NÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, "17 yılda 68 eğitim programı açılmışken, biz 3 yıl içerisinde 70 eğitim programı açtık" dedi.

Prof. Dr. Adnan Görür, rektörlükte düzenlediği basın toplantısında, 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Görür, 2009 yılında 10 bin 169 olan öğrenci sayısının, son 3 yılda 16 bin 216'ya ulaştığını ifade ederek, "17 yılda 68 eğitim programı açılmışken, biz 3 yıl içerisinde 70 eğitim programı açtık. Bunların da yüzde 80'ini aktif hale getirdik" dedi.

Üniversiteye 2010 yılından itibaren yabancı öğrenci de almaya başladıklarını vurgulayan Prof. Dr. Görür, hedeflerinin eğitim ve öğretimde kaliteyi yakalamak, mezunları iş bulma sorunu yaşamayan bir üniversite haline gelmek olduğunu anlattı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Betül Abbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz