Nüfus Müdürleri Kovancılar'da Toplandı

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından Kovancılar'da toplantı düzenlendi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından Kovancılar'da toplantı düzenlendi.

Kovancılar Hükümet Konağı'nda düzenlenen toplantıya, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Musinalı, merkez ilçe nüfus müdürü Hamiyet Sandıkçı ile 10 ilçenin nüfus müdürü katıldı.

Müdürlüğün görev alanındaki yeni uygulamalar ve düzenlemelerin ele alındığı toplantıda, yürütülmekte olan nüfus hizmetleri, doğum, ölüm, evlenme, yeni nüfus cüzdanları ve adrese dayalı kayıt işlemleri konularında uygulamalar anlatıldı.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Musinalı, yaptığı açıklamada, ilçe nüfus müdürleri ile yaptıkları toplantının verimli geçtiğini, çalışmalarının vatandaş odaklı olduğunu verilen hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, bu toplantıların belirli aralıklarla devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Melik Uçar / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz