Nuhoğlu Antep'te Nakliyecilerle Buluştu

2007’de bıraktığı Uluslararası Nakliyatçılar Derneği’ne (UND) yeniden aday olan Ömer Çetin Nuhoğlu, Gaziantep’te oldukça kalabalık...

2007’de bıraktığı Uluslararası Nakliyatçılar Derneği’ne (UND) yeniden aday olan Ömer Çetin Nuhoğlu, Gaziantep’te oldukça kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Ömer Çetin Nuhoğlu ile sektör toplantılarının üçüncüsü Gaziantep'te Grand Hotel'de gerçekleştirildi. "Emeğine,ekmeğine, geleceğine sahip çık " sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan Nuhoğlu Antep'te coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 350 nakliyecinin katıldığı toplantıda masaları tek tek dolaşan Nuhoğlu, Gaziantepli nakliyecilerin kendisine gösterdiği ilgiden dolayı duygulandığını söyledi. Nuhoğlu, Kayseri’den gelerek kendisine destek veren işadamı Ergun Bilen ve nakliyecilerle bir araya gelerek onlarla kucaklaştı. Zorlu hava şartlarında Gaziantep’e gelerek kendisine destek olan Ergun Bilen ve Kayserili nakliyecilere teşekkür eden Nuhoğlu, memnuniyetini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşma bölümünde UND Yardım Kurulu Üyesi olan Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Hilmi Taner, Gaziantep’li nakliyeciler olarak Çetin Nuhoğlu’nun yanında olduklarını belirterek, UND’deki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ardından kürsüye gelen Kömürler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin, kendisi ve çalışma arkadaşlarının UND Yardım Kurulu üyeliklerinden topluca istifa ettiklerini açıkladı.

Gaziantep’e geldiğinde samimi ve kalabalık bir toplulukla karşılaştığı için mutlu olduğunu belirten Ömer Çetin Nuhoğlu, “Gaziantep'in gerçek dostu bugün burada gördüğüm kalabalık, bugün burada gördüğüm samimi hava hiç bir dostluk hiç bir zaman bu kadar etkilenmemişti. Ben hep diyorum ya Gaziantep'in yeri bir başka. Bugün yine bu başkalığı gösterdiniz. Bugün yine faklı olduğunuzu gösterdiniz” dedi.

UND’nin mevcut yönetimini eleştiren Nuhoğlu, “Bulgaristan bizim için en önemli yer. Bulgaristan’dan geçerken 5 gün bekliyor arkadaşlar, 4 gün bekliyorlar. Ne adına niye Bulgaristan’da iki yıldır kuk talebi yapılmadı. Bunu özellikle soruyorum. Benim Başkanlığımız kim istemez? Benim başkanlığıma kim karşı çıkar? Bu sektörü ileriye taşımak isteyenler karşı çıkar mı? Bu sektörde yatırım yapan, çocuğunun istikbalini düşünen insanlar karşı çıkar mı? Şeffaf yönetim isteyenler kaşı çıkar mı? Hepsinden ötesi yıllardır tanıdığı 35 yıldır bu sektörde olan birinin karakterini davranışlarının değişmeyeceğini bilen insanlar karşı çıkar mı? Kim karşı çıkar. RORO karşı çıkar” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşması sonrası Nuhoğlu, salondaki nakliyatçılarla toplu fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: