Nükret Balcı İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’ne aday

Marmara Gümrük Platformu Başkanı Nükret Balcı, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’ne aday olduğunu açıkladı. <br/>Merter’deki Polis...

Marmara Gümrük Platformu Başkanı Nükret Balcı, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’ne aday olduğunu açıkladı.
Merter’deki Polis Evi Kongre Merkezi’nde Marmara Gümrük Platformu üyelerine ve yönetim kuruluna bilgi veren Nükret Balcı, gümrük müşavirlerinin meslek odasının olmadığını hatırlatarak, özellikle bu konuda çalışmalarının olacağını anlattı.
Marmara Gümrük Platformu, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği başkan adayını belirlemek için bir araya geldi. Merter’deki Polis Evi Kongre Merkezi’nde yemekli toplantı yapan Marmara Gümrük Platformu üyeleri, başkan Nükret Balcı’nın adaylığına karar verdi. Yemekli toplantıda, muhtemel yönetim kurulunu tanıtan Nükret Balcı ise başkan olması durumunda gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Balcı, yönetim kurulunu, “Yeni yüzleriz, sessiz çoğunluğuz, amatör ruhlu profesyonelleriz, mesleğimizin geleceği için hizmete talibiz” şeklinde anlattı.
Gümrük müşavirlerinin bir meslek odasının olmamasını eksiklik olarak değerlendiren Balcı, “Yapacağımız en önemli icraatlar arasında ilgili birimlerle iyi ilişkiler kurarak bir meslek odası edinmek olacak. Bunun dışında mesleğimizin geleceği ile ilgili kararları almak ve aldırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Balcı, 26 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından başkan olarak çıkmak için çalışmalarının süreceğini de belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz