Numanoğlu, İmam Hatip Velileri İle İftar Yaptı

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım ilçesine yeni açılan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu...

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım ilçesine yeni açılan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu idaresi, velileri ve öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Amisos Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine SGK İl Müdürü Selami Göz, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Özker, Canik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Genç, Atakum İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Çamuroğlu, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlk defa bu yıl öğrenci alan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu'nun kurucu müdürü Nihat Albayrak açılış konuşmasında, “Eğitim ve öğretimde okul-veli dayanışmasının çok önemlidir. Okulumuz yeni açılmasına rağmen velilerin yoğun ilgi ve desteğiyle karşılaştık. Bu birlik ve beraberliklerinin eğitime olumlu yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İlkadım ilçesinde 2 tane imam hatip ortaokulunun açıldığını ifade eden İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Okullarımızı yeni eğitim ve öğretime hazırlıyoruz. Bu yıl ilk defa İmam hatip ortaokullarının 5. sınıflarına velilerin dilekçeleri ile kayıt alıyoruz. Amacımız bu okullarımızda kaliteli eğitim vererek çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Okullarımıza velilerimizin gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: