Nurettin Ok Hem’in Sergisi Beğenildi

Çankırı Nurettin Ok halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün geleneksel yıl sonu sergisi...

Çankırı Nurettin Ok halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

100. Yıl Kültür Merkezinde açılan sergiye Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Şakir Uslu, daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, artık çağa uygun yeni kursların açılması gerektiğini belirterek, ''Bu kurslar yıllardır yapılıyor. Bakıyorsunuz hep aynı şeyler yapılıyor. Yeni alanlar, yeni sektörler yani farklılık gerekiyor. Bunları da devam ettirelim ama farklı dünyaya, gelişen çağa ayak uyduracak kurslar da açalım.''

Reklam
Reklam

Halk Eğitim Müdür Vekili Hasan Kocaoğlu ise, her zaman her yerde eğitim parolası ile hareket eden bir müdürlük olduklarını belirterek, ''Bir eğitim öğretim yılını daha dolu dolu geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müdürlüğümüz bünyesinde 60 değişik alanda 297 kurs açıldı'' diye konuştu.

Kurslara 2 bin 840 erkek, 3 bin 292 kadın olmak üzere 6 bin 132 kursiyerin katıldığını belirten Kocaoğlu, önümüzdeki yıl hedeflerinin kurs alanlarını çeşitlendirerek, daha fazla kursiyere ulaşmak olduğunu kaydetti.

Vali Özcan, kursiyerler adına kırk yama kursiyeri Füsun Sarıca'ya sertifikasını verdi. Kursiyer adına Vali Özcan'a bir tablo hediye edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: