Nurgül Öğretmen, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Adapazarı İlçesi’ne bağlı Türk-İş İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Nurgül Kök, özel bir hastanede ikinci...

Adapazarı İlçesi’ne bağlı Türk-İş İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Nurgül Kök, özel bir hastanede ikinci çocuğunu dünyaya getirirken vefat etmesinin yankısı devam ederken Sakarya Valisi Mustafa Büyük yayımladığı mesajla Nurgül öğretmene Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır diledi.

Sakarya Valiliği Bilgi İşlem Merkezi’nde Şef olarak görev yapan Aykut Kök’ün eşi olan Nurgül Öğretmenin mutlu bir olay nedeniyle yattığı hastanede hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı.

Kaynarca Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Başarı’nın da kızı olan sınıf öğretmeni Nurgül Kök’ün cenazesi, Bugün Kaynarca Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından doğup büyüdüğü Gaziler Köyü’nde toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

15 yıllık öğretmen olan 36 yaşındaki Nurgül Kök’ün dünyaya getirirken hayatını kaybettiği kızından başka ilkokul ikinci sınıfa giden bir kızı daha vardı. Nurgül öğretmenin elim bir olay sonucu genç yaşta hayatını kaybetmesi ailesinin yanı sıra, 2008 yılından bu yana görev yaptığı Türk İş İlkokulunda ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük de Nurgül Öğretmeninin vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, “Valiliğimiz Personeli Şef Aykut Kök’ün eşi, Kaynarca Yazı İşleri Müdürü Mustafa Başarı’nın kızı Adapazarı Türk İş İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Nurgül Kök’ün ani vefatı derin bir üzüntü yaratmıştır. Değerli Öğretmenimize Allahtan rahmet, başta ailesine, yakınlarına ve Milli Eğitim Camiasına Başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: