Nuri Hocaoğlu; “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum”

AK Parti Mersin Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Nuri Hocaoğlu, “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum” dedi.

Mezitli Belediyesi efsane başkanı Nuri Hocaoğlu’nun yeniden sahaya inmesi halkta memnuniyet yarattı.

Gördüğü ilgi karşısında duygulanan AK Parti Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Nuri Hocaoğlu, “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Bundan böyle halkım beni nerede ve hangi görevde görmek isterse onlar için son nefesime kadar çalışmaya karar verdim” dedi.

Nuri Hocaoğlu sıra dışı bir Belediye Başkan adayı. Vizyonuyla ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesi ile birlikte birçok kişiye istihdam sağladı. Tecrübesini ve vizyonunu paylaşmak, hayallerini ve projelerini gerçekleştirmek için halkın desteğini istiyor.

Reklam
Reklam

Projeleriyle yola çıktıklarını ve göreve geldikleri takdirde adım adım bu projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Nuri Hocaoğlu, sosyal ve kültürel alanda verecekleri hizmetlerle kentin ekonomik anlamda gelişimini sağlayacaklarını vurguladı.

Başkanlığın en güçlü adayı ve adından sıkça söz edilen belediye başkan aday adayı Nuri Hocaoğlu yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projelerle farklılığını ortaya koyuyor. Mezitli’nin gelecek 50 yılını projelendirip çalışmak istediğini de kaydeden Hocaoğlu, Mezitli’yi kültür ve turizm merkezi yapacağını ifade etti.

Mezitli Belediye Başkan Adayı Adayı Nuri Hocaoğlu, amaçlarının 30 Mart sabahından itibaren Mezitli'yi el birliği ile idare etmek olduğunu belirtti. “Bu sandık bizim geleceğimizdir. Lütfen sorumluluktan kaçmayın” diyen Nuri Hocaoğlu şunları söyledi:

“Halkımız çağırdı, biz de geldik. Tekrar sahalarda olmayı özlemişim. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Bundan böyle halkım beni nerede ve hangi görevde görmek isterse onlar için son nefesime kadar çalışmaya karar verdim. Benim 5 yıllık başkanlığım döneminde çalışmalarımızla Mezitli’nin mimarı olduk. İlçemizi şantiye alanına çevirdik. Biz belediye bütçesini 600 milyardan 13 trilyona çıkardık. Ve bunu hizmetler yaparak harcadık. Kimse boşuna nefes tüketmesin. Bu halk sandığa yüreğini koyacak, sandıktan da biz çıkacağız.”

Reklam
Reklam

Mezitli Sevdalısı olduğunu da sözlerine ekleyen Hocaoğlu, “Mezitli’yi dünya markası yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz