Nürnberg Belediyesi Antalya’da Sergi Açacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri Nürnberg Belediyesi, Antalya’da “Nürnberger Nachrichten Sanat Ödülü” sergisi açacak....

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri Nürnberg Belediyesi, Antalya’da “Nürnberger Nachrichten Sanat Ödülü” sergisi açacak. Nürnberg’den gelen ekip Genel Sekreter Mehmet Aktekin’i ziyaret ederek sergi hakkında bilgi verdi.

Nürnberg’den Belediyesi Dış ilişkiler Dairesi Başkanı Dr. Norbert Schürgers ve Jochen Bleistein ile Daniel Nevaril’den oluşan Alman heyet, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Norbert Schürgers, belediye olarak ekim ayında Antalya’da “Nürnberger Nachrichten Sanat Ödülü” sergisi açmak istediklerini söyledi. Genel Sekreter Mehmet Aktekin, sergi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Antalya olarak Nürnberg ile çok yakın ilişki içinde olduklarını ifade eden Aktekin, ilk fırsatta yönetim olarak Nürnberg’i ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: