Nurullah Sağlam: Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince maçı kaybettik

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ikinci yarı Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen...

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ikinci yarı Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Takımının Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatarak, "Zorlu bir müsabakanın bizi beklediğini biliyorduk. İkinci yarı kötü başladık. Sezonun ikinci yarısında şans ibresi bizden yana değildi. Fenerbahçe maçının ilk yarısında istediğimiz gibi oynayamadık. Böyle olunca Fenerbahçe pozisyonlara girdi. İkinci yarı toparlandık ancak yine girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sıkıntılı bir sürecin içindeyiz. Ligin aşağısı ve yukarısı ile puan farkı çok az. Bu grafikle devam edersek kendimizi ateşin içinde bulabiliriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Nurullah Sağlam, sezonun ikinci yarısındaki düşüşü ise şöyle yorumladı:

"Sezonun ilk yarısında oynadığımız 5-6 oyuncudan maalesef yoksun mücadele ediyoruz. Bugün Nobre'nin de olmaması bizi kötü etkiledi. Artık perşembe günü Beşiktaş maçımız var. O müsabakada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız"

"MAÇLARIN OYNANMAMASI İÇİN BİR ŞEY YAPMADIK"

Bir gazetecinin "Şike soruşturması kapsamında takımın ismi geçiyor. Bu takımı nasıl etkiledi ?" sorusuna ise Nurullah Sağlam, şu cevabı verdi:

"Ben Mersin'de yapılan edilen şeylerden haberdarım. Şampiyonluğumuz anamızın ak sütünden daha helaldir. Bu filmin esas başrol oyuncuları teknik heyet ve futbolculardır. Biz bu ortamda maçların oynanmaması için hiçbir şey yapmadık. Aykut Kocaman'ın da söylediği gibi en temiz sahanın içidir. Teknik adamlığından beri böyle bir olaya şahit olmadım"

Nobre'nin trasfer teklifi aldıktan sonra performansında düşüşün normal olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, "Nobre ilk geldiği camiadan transfer teklifi aldı. Bu durumda Nobre'yi verebilmenin tek yolu hem Türk hem de Nobre ayarında bir oyuncuyu transfer edebilmekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz