Nurullah Sağlam görevine döndü

GAZİANTEP (İHA) - Haftasonu oynanan Çaykur Rizespor maçını 1-0 kaybeden Gaziantepspor'da mağlubiyetin ardından istifasını açıklayan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, tekrar görevine döndü.

Dün gece Celal Doğan Tesisleri'nde toplanan Gaziantepspor Yönetim Kurulu, futbolcularla bir toplantı yaptı. Futbolcuların Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın gitmemesini isteyerek hatanın kendilerinde olduğunu belirtmesine üzerine de yönetim Sağlam'ın kalması yönünde görüş belirtti. Başkan Celal Doğan, 1 saat süren yönetim kurulu toplantısı sonunda yaptığı yazılı açıklamada, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın istifasının kabul edilmediğini ve Sağlam'ın görevine devam edeceğini açıklayarak şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 30 Ekim tarihindeki Çaykur Rizespor maçından sonra yönetim kurulumuza istifasını sunmuştur. Takımımızda değişik kademelerde 7 yıldan beri görev yapan, son iki yıldan buyana A Takım Teknik Direktörü olan, Gaziantepspor camiasında yetişmiş bu güzide hocamızla Gaziantepspor takımı geçtiğimiz sezon ligi 4. olarak bitirmiş, daha önceki sezonlarda da başarılı sonuçlar almıştır. UEFA Kupası'nda Happoel Tel Aviv ve Lens kulüplerini eleyerek 3. tura kadar yükselmiş, İtalya'nın en köklü takımlarından Roma'yı yenen tek Türk takımı olmuştur. Yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Nurullah Sağlam'ın istifasını kabul etmeyerek, yönetim kurulu olarak kendisine tam destek verilmiştir. Bundan sonra da takımımız Nurullah Sağlam ile devam edecektir."

"HAYIR DİYEMEDİM"

Gaziantepspor Yönetim Kurulu'ndan çıkan "Nurullah Sağlam ile devam" kararının ardından bir açıklama yapan Nurullah Sağlam, "Maçtan sonra istifada kararlıydım. Tekrar dönmeyi kesinlikle düşünmüyordum. Ama başkanımız Celal Doğan'ın kulübün bana ihtiyacı olduğunu ve bana güvendiklerini söylemesi üzerine 'Hayır' diyemedim ve tekrar görevime döndüm" dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 1-0'lık Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından "Haftalardır başarısız sonuçlar alıyoruz. Bu başarısızlık için bahane ürütmeyeceğim. Ben başarısızlığın faturasını kendime kesiyorum ve Gaziantepspor'daki görevimden istifa ediyorum" açıklamasını yapmıştı.