Nurullah Sağlam: Topun bizi sevmediği maçlardan birini oynadık

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gaziantepspor’la, topun kendilerini sevmediği bir müsabaka oynadıklarını söyledi. ...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gaziantepspor’la, topun kendilerini sevmediği bir müsabaka oynadıklarını söyledi.

Sağlam, Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti. İkinci yarıya başladıkları müsabakaların hepsinin birbiriyle aynı olduğunu vurgulayan Sağlam, “Bu, birkaç maç içerisinde en az pozisyona girdiğimiz bir karşılaşma oldu. Ankaragücü Sivas maçlarını saymıyorum bile. Maalesef, o çerçeveden içeri topu bir türlü sokamıyoruz. Herhalde Rabbim sabrımızı deniyor. Bu bizim şanssız günlerimiz. İleride mutlaka şanslı günlerimiz olacak. Biz de böyle maçlar kazanacağız diye umut ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İlk yarıdaki ideal kadro içerisinde yer alan 6 oyuncunun sakat olduğunu da hatırlatan Sağlam, “Bunlardan 4’ü oyun mantalitemizi direkt etkileyen oyuncular. Bu da tabi bizim belimizi büküyor. Ama her şeye rağmen oynadığımız müsabakalar içerisinde böyle çok müsabaka oynadık. Maalesef bazen top sizi sevmiyor, bu da topun bizi sevmediği müsabakalardan bir tanesi.” değerlendirmesinde bulundu.

Mersin İdmanyurdu’nun orta saha oyuncusu Erman Özgür de gol haricinde her şeyin çok iyi olduğunu dile getirerek, “İyi oynarken, kaybetmek bizim için alışkanlık haline geldi. Bugün yakaladığımız pozisyonları değerlendirememek bizim için sadece beceriksizlikten ibaret. Gaziantepspor bizi yenmek için çok fazla bir çaba sarf etmedi. Maçın 90 dakikasında çabalayan, iyi oynayan, çok pozisyona giren bir takımız. Türkiye’de belki sayılı oyunculardan kurulu olmamıza rağmen, bir türlü gol yapamıyoruz. 3-4 haftadır böyle bir sıkıntımız var. Birine patlayacağız ama kime Allah bilir.” diye konuştu.

Kırmızı lacivertli takımın yeni transferi Delev de iki takımın iyi mücadele ettiğini, ancak kendilerinin de mağlubiyeti hak etmediği belirterek, “Biraz daha çalışmamız lazım.” yorumunu yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz