Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan'dan Suriyeli Çocuklara Ziyaret

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçe Belediye Başkanı Ayşe Gökkan Suriyeli çocukların eğitim aldığı okulu ziyaret etti.

sandalya ve sıra desteğinde bulundu. Sınırların mülteciliği inşa ettiğini ve 21.yy’da sınırların kaldırılıp tüm halkların eşit, özgür, kendi iradeleri ve kimlikleriyle yaşamının kanunu dünyaya hakim olmadığı sürece savaşların son bulmayacağını belirten Gökkan, ahlaki, insani ve vicdani sorunun savaşın son bulmasıyla mümkün olacağını ifade etti. 10 gönüllü öğretmenle 200'e yakın öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Nadia Ahmed Aziz, kendilerine destekte bulunan Gökkan'a teşekkür etti.Ziyaretten sonra Mitanni Kültür Merkezi müzik grubu öğrenciler için müzik dinletisi sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz